fbpx

Student Testi

dillonsantino_

Mcplus adalah penyelamat saya🥰❤️everytime im feel burn out or super stressed,i would seek some motivation from a video like Sir Fathi then after that i will feel very calm and relax sb motivation semuanya dari mcplus menusuk jiwa❤️🥰I love mcplus❤️i really do❤️

Read More »

gootthey baskar

One of the big why is because of the friendly and understanding troopers and tutors🥺❤️..The best thing during the class is the tutor don’t want us to be in their world but they’ll be in students’ world🤩and from there they will keep motivate and inspire the PLUSIANS..And,the whole team want us to keep improve day

Read More »

Irfan Hakimi

MCPLUS menghiburkan plusian dan dalam masa yang sama plusian dapaaat ilmu yang bermanfaat tanpa stress seperti sekolah harian 😍😢😢🙌🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Read More »

nurdinie

waktu lepas je pdpr/normal subscription class mcplus, mesti troopers yg akan teman plusian semua🥺 kami tak pernah bosan dgn mcplus sbb ada troopers yg sgt2 sporting 😍🔥dalam sedih/stress tiba2 boleh gembira🤣 terhibur 😂✨selain tutors, kami syg troopers & of course our big family mcplus😘❤️

Read More »

Faqyhahnadhirah

cuz mcplus byk surprise pstu best la mengajar bende2 yg elok pstu akan usaha apa sahaja yg terbaik untuk plusian. thank you mcplus<3

Read More »

Siti Cik’t

Terbaik👏👏👏 moga anak akk berjaya dengan bimbingan cikgu .. dia Kata mudah nak faham join class tuition MC PLUS

Read More »

Ikmahshamsuddin

Ntahlah kenapa sebab asalkan dengar nama mc+ jak, mesti happy yang lain betolsss 🤣 ! Lainlah aura yang mc+ bagi ni, lain dari yang lain. Haa cenggitu ✨ !

Read More »

𝓷𝓪𝓮𝓭𝓲𝓪

Mcplus is a life changing . Dari mindset yg sllu fikir abt kegagalan, rn slowly menerima kegagalan and berusaha lagi . Menerima every perubahan tu adalah satu kejayaan . Bila tgk balik, this is a circle of life where there is up and down , & bila down kita sbg mentaliti juara need to bangun

Read More »

Download

When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.