fbpx

Student Testi

Insyirah

mcplus ni best sangat sebab semua tutor supporting and caring sangat terhadap semua student. saya dapat improve diri dan saya bangga dengan diri saya sebab mcplus ubah hidup saya 🥺🤍

Read More »

SITI NOOR SYAMSIAH NAJIHAH

“MCPLUS” first aku dengar macam tempat tuisyen biasa ja tapi lepas kenal lebih sebulan , banyak yang aku belajar dari mcplus. Aku bukan saja dapat tahu teknik belajar yang betul malah hubungan persahabatan pon aku dapat belajar, dulu aku suka fikir kalau berkawan nanti berpisah baik takyah berkawan but NO!!! better berkawan dari lonely ,

Read More »

Aisyah

i feel more confident bila dah belajar satu satu topic. Feels like one step forward. in fact bila dah faham topic tu feeling nak tolong kawan 📈📈📈. unexplainable feeling. tbh day by day mcplus is like my sec family <3.

Read More »

Kavesha

When I have experience of all the subjects for form 3… When I join sir Fathi class.. His teaching skill is very good. I am a student who fails all the subjects..When I join Mcplus suddenly I understand few topics from each subject 😘😘😘❤️❤️❤️❤️💪🏻🌹✨

Read More »

Ahmad Affifuddin Bin Muhamad Hafiz

Saya masok MCPLUS selepas saya dapat result exam saya yang…..lepaih saya masok MCPLUS…..Baru saya paham chapter2 yang sebelum nii…Saya rasa MCPLUS lah penyelamat saya dan Insyaalah saya akan dapat improve saya punya result next exam.THANK YOU MCPLUS.THANK YOU VERY MUCH.

Read More »

AMIRUL AKIF BUNYAMIN

Kelas kelas dari MC+ banyak membantu saya dalam pembelajaran terutamanya Math dan English.Apps MC+ sangat mudah digunakan,nak download nota pun senang je dari apps,apps MC+ sangat mesra plusian.Tutor sangat friendly dan selalu memberi nasihat.SAYANG MC+♡´・ᴗ・`♡ (Guna plusian prenuer codeee saya utk dapat 5% discount:621911956e)

Read More »

Ariff

Thank you all you lovely people! 🙌 students, troopers, tutors, staff belakang behind the scenes semua ah. Thank you lebiu all berry the much 🥰

Read More »

hsnn_f5

since sy belajar ng mcplus ni alhamdulillah 🤲🏻 mcm2 ilmu sy dpt, part best time cg soal blh jwp smoothly dh krg dh yg stammers- stutter time mnjawabnye😂🤭alhamdulillah.. tq mcplus🥰

Read More »

Download

Download MCPLUS Mobile App Android
When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.