fbpx
MCPLUS Latest Program

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 290,688 students and counting.

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

Tutor Zack

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

since sy belajar ng mcplus ni alhamdulillah 🤲🏻 mcm2 ilmu sy dpt, part best time cg soal blh jwp smoothly dh krg dh yg stammers- stutter time mnjawabnye😂🤭alhamdulillah.. tq mcplus🥰
Plusian-MCCPLUS

hsnn_f5

@hsnn_f5

Sbb fyp tik tok selalu ada video motivation sir Fathi, sir uzairi dan sir badang, saya terdetik nk join 🤩 dari dulu nk join tapi belum berpeluang, jadi, kemungkinan besar tahun ni ada pt3, parents terus bagi Green light join! Dh seminggu join level up. Hari ni baru subscription class dgn sir Fathi. Setakat ni apa yg saja bljr smua fhm dan smooth je masuk kepala 🤩👍
Plusian-MCCPLUS

nr.frhnm_

@ nr.frhnm_

Terbaik👏👏👏 moga anak akk berjaya dengan bimbingan cikgu .. dia Kata mudah nak faham join class tuition MC PLUS
Plusian-MCCPLUS

Siti Cik’t

@cikt.tudung

Bnyak sgt progress sejak belajar dgn mcplus antaranya saya jadi makin berani klau cg bgi soalan terutama sekali math❤️
Plusian-MCCPLUS

mcplus_plusian.05

@mcplus_plusian.05

Yg treat kami like family dan kami rasa selesa dan tidak takut untuk bertanya apa ii soalan.. Quality tutor yg hebat dan mereka buat dengan sepenuh hati tanpa sebarang balasan. Dan mereka sangat ii berusaha utk menjadikan plusian mentality juara! ❤️

Nursyahirah

@syahirahz.s

mcplus ni best sangat sebab semua tutor supporting and caring sangat terhadap semua student. saya dapat improve diri dan saya bangga dengan diri saya sebab mcplus ubah hidup saya 🥺🤍
Plusian-MCCPLUS

Insyirah

@syirahohsem

Sbb MC Plus sentiasa buat saya tersenyum walaupun penat kerja .. MC Plus juga ajar kami semua apa itu erti family ..

Nur Amal Amalina

@noramalamalina

alhamdulillah best sangat belajar dgn mcplus. my result improve day by day. minat untuk belajar pun meningkat. the way tutors and troopers entertain, nasihat and bg kata ii semangat tu yang membuatkan saya setia dgn mcplus. oh ya, result bukan improve sikit ii ye, from fail to B and A. 🤍🤍
Plusian-MCCPLUS

nadhiiyraa

@ nadhiiyraa

alhamdulillah setiap kali ada kelas mesti excited nak belajar 👍 sebelum ni lemah semangat nak belajar sbb kelas boring 🥲 nota dan latihan semua amat berguna ✨ thanks to tutor mcplus 🤍
Plusian-MCCPLUS

raniasakiran

@ raniasakiran

Mcplus is a life changing . Dari mindset yg sllu fikir abt kegagalan, rn slowly menerima kegagalan and berusaha lagi . Menerima every perubahan tu adalah satu kejayaan . Bila tgk balik, this is a circle of life where there is up and down , & bila down kita sbg mentaliti juara need to bangun balik & fight . To me personally , mcplus bkn sekadar ajar pelajar utk any subject but actually bimbing anak” muda ni menjalani a LIFE . Much love to all tutors , trooper & all warga mcplus <3 this is what we need utk capai negara yg gemilang bermula dgn generasi yg ada mentaliti juara , positive & loving . In future , may all of us membentuk generasi yg lebih baik 🤍

𝓷𝓪𝓮𝓭𝓲𝓪

@dantilles.cherry

apa yang diajar kat mc+ lain sangat pegi sekolah and cepat gila faham kalau kat mc+ and. Totur semua spoting

Mcplus sentiasa best🔥cuma nak cakap terima kasih hadir dalam hidup kami semua 😍 walaupun kami dah sekolah kami tak kan lupe mcplus❤️🔥

Nur Balqis Battrisha

@bxlqisnxzxri_

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our

3 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

3 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

Stay updated with MC PLUS

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel

Download

When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.