fbpx
ENTER CLASS

As easy as a click!
But don’t forget to check your schedule, okay?

FREE REPLAY

Class recording watchable at your convenience.
Never worry about missing lesson!

PAYMENT

We accept multiple payment method.
Online and offline method available to choose.

SUBSCRIPTION

Customize your packages.
We offer a variety of packages at multiple cycle durations.

As seen on:

Awani
VOCKET
ohbulan
Sirap Limau
Tonton_xtra
Seismik

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 541,826 students and counting. 

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

Tutor Fadzly
Tutor Niessa
Tutor Daniel
Tutor Syuhadak
Tutor Zack
Tutor Hamidi
Tutor Shahzad
Tutor Asri
Tutor Maryam
Tutor Shukri
Tutor Firdaus
Tutor Taufik
Tutor Amaliah
Tutor Fatin
Tutor Rossakila
Tutor Aina
Tutor Arin
Tutor Emy
Tutor Nasuha
Tutor Rauf
Tutor Sakinah
Tutor Shafiee
Tutor Syaza
Tutor Syuhada
Tutor Uzairi
Tutor Zaza
Tutor Zulfah

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

Alhamdulillah.. semenjak ikut mc+ ter…rajin la pulak belajar🤣 actually cg2 yg mngajar mmg best.. ehh esok ada seminar slowdown f4 ni🫶🏻 tak sabar hahahsh… Apa2 pn setiap ilmu yang saya dapat mudah faham untuk saya yang selalu tak berapa nak faham kalau belajar kat skolah😭.. Alhamdulillah.. Doakan saya 9A SPM🤩🫶🏻
mcplus selalu ajar kami semua erti jatuh dan terus bangkit,mengajar kami erti kehidupan,mengajar kami bahawa kejayaan itu dtg apabila kita usaha dgn sehabis baik❤️ idk why dlm banyak ii cikgu kt skolah mcplus jugak yg memahami kami 🙂 mcplus sentiasa berikan kami semua kegembiraan, dan kejutan yg yeah 🙂 thank you very much 🙃 terima kasih atas jasa trooper and semua tutor yg bertungkus lumus menghasilkan notes siang dan malam tanpa henti 🙃memberikan ilmu tanpa henti “) saya syg mcplus terima kasih bgi motivation dalam episod ii inspektor plusian saya sngt hargai ❤️terima kasih bgi kami semangat dan kasih syg yg tak pernah henti ❤️ terima kasih bgi kami terhibur semasa belajar terima kasih sbb bgi kelas seminar 20MTA thank youu 🙂 hati saya sedih sbb ni adalah salah satu sekolah yg paling saya sayang sangat dan saya paling takut untuk berpisah 🙂 saya sayang sngt ii 🙂 terima kasih ❤️❤️ MCPLUS always di hati PLUSIAN ❤️ SAYANG SEMUAAA THANKYOUU SO MUCH
it was a good and new experience for me sebab saya memang tak suka bila online class tapi bila masuk MC PLUS . WOW saya rasa sukaa and result exam saya pun menaik . cikgu cikgu kat sini pun sporting and cara diorang ajar cepat faham . saya baru je masuk tahun ni and this is my last year sebab saya dah form 5 .. saya menyesal tak masuk since saya form 3 🙁 TERUSKAN USAHA ! we will always support MC PLUS !!!!
As an ex mc+ and mct student, I personally find the way mc+ tutors approach their students are amazing. Put all those good results aside, talking about how a student yang Tak minat belajar langsung becomes a student yang jadikan learning as their daily routine. They don’t take the studying as “beban”. Instead, they go with the flow and slowly, their exam results improve a lot from time to time. Cara approach and everything is well organized. Those are the things yg membuatkan belajar di mcplus effective 🥰
Plusian-MCCPLUS

frh.nadiah

@frh.nadiah

waktu lepas je pdpr/normal subscription class mcplus, mesti troopers yg akan teman plusian semua🥺 kami tak pernah bosan dgn mcplus sbb ada troopers yg sgt2 sporting 😍🔥dalam sedih/stress tiba2 boleh gembira🤣 terhibur 😂✨selain tutors, kami syg troopers & of course our big family mcplus😘❤️

nurdinie

@nrdniess22

MCPLUS IS A GREAT TUITION FOR ALL STUDENTS. SPM STUDENTS AND OTHER STUDENTS CAN TRY TO JOIN THE SEMINARS THEY CONDUCTED. I HAD A GREAT TIME WITH THE TEACHERS. EHH, I WON’T MISS THE TROOPERS TOO. THEY’RE MY FRIENDS WHO HELPED ME TO JOIN THE CLASS AHEAD. I WON’T MISS THIS FAMILY UNTIL FOREVER. I’LL DEFINITELY RECOMMEND IT TO MY JUNIORS AHEAD. GOING TO MISS THIS FAMILY.

YASSHINI

@yasshini_06

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our 7 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

7 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
Total PLUSIAN and counting!
524

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel