fbpx
MCPLUS Latest Program

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 290,688 students and counting.

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

cuz mcplus byk surprise pstu best la mengajar bende2 yg elok pstu akan usaha apa sahaja yg terbaik untuk plusian. thank you mcplus<3

Faqyhahnadhirah

@sfqyhhnadh

Belajar dengan Mcplus memang best tutor kadang kadang menghiburkan

Kelas kelas dari MC+ banyak membantu saya dalam pembelajaran terutamanya Math dan English.Apps MC+ sangat mudah digunakan,nak download nota pun senang je dari apps,apps MC+ sangat mesra plusian.Tutor sangat friendly dan selalu memberi nasihat.SAYANG MC+♡´・ᴗ・`♡
(Guna plusian prenuer codeee saya utk dapat 5% discount:621911956e)

AMIRUL AKIF BUNYAMIN

@@amirulakifbunyamin

Mcplus is my vitamin chill. Bila breakdown terok, tak terfikir pon taknak attend class sebab, bila masok class..tutor akan bagi motivation. Day by day, mental makin better❤️
Plusian-MCCPLUS

_.aqualya

@_.aqualya

mcplus selalu ajar kami semua erti jatuh dan terus bangkit,mengajar kami erti kehidupan,mengajar kami bahawa kejayaan itu dtg apabila kita usaha dgn sehabis baik❤️ idk why dlm banyak ii cikgu kt skolah mcplus jugak yg memahami kami 🙂 mcplus sentiasa berikan kami semua kegembiraan, dan kejutan yg yeah 🙂 thank you very much 🙃 terima kasih atas jasa trooper and semua tutor yg bertungkus lumus menghasilkan notes siang dan malam tanpa henti 🙃memberikan ilmu tanpa henti “) saya syg mcplus terima kasih bgi motivation dalam episod ii inspektor plusian saya sngt hargai ❤️terima kasih bgi kami semangat dan kasih syg yg tak pernah henti ❤️ terima kasih bgi kami terhibur semasa belajar terima kasih sbb bgi kelas seminar 20MTA thank youu 🙂 hati saya sedih sbb ni adalah salah satu sekolah yg paling saya sayang sangat dan saya paling takut untuk berpisah 🙂 saya sayang sngt ii 🙂 terima kasih ❤️❤️ MCPLUS always di hati PLUSIAN ❤️ SAYANG SEMUAAA THANKYOUU SO MUCH
alhamdulillah setiap kali ada kelas mesti excited nak belajar 👍 sebelum ni lemah semangat nak belajar sbb kelas boring 🥲 nota dan latihan semua amat berguna ✨ thanks to tutor mcplus 🤍
Plusian-MCCPLUS

raniasakiran

@ raniasakiran

As an ex mc+ and mct student, I personally find the way mc+ tutors approach their students are amazing. Put all those good results aside, talking about how a student yang Tak minat belajar langsung becomes a student yang jadikan learning as their daily routine. They don’t take the studying as “beban”. Instead, they go with the flow and slowly, their exam results improve a lot from time to time. Cara approach and everything is well organized. Those are the things yg membuatkan belajar di mcplus effective 🥰
Plusian-MCCPLUS

frh.nadiah

@frh.nadiah

MCPLUS menghiburkan plusian dan dalam masa yang sama plusian dapaaat ilmu yang bermanfaat tanpa stress seperti sekolah harian 😍😢😢🙌🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Irfan Hakimi

@irfanhakimi2802

alhamdulillah best sangat belajar dgn mcplus. my result improve day by day. minat untuk belajar pun meningkat. the way tutors and troopers entertain, nasihat and bg kata ii semangat tu yang membuatkan saya setia dgn mcplus. oh ya, result bukan improve sikit ii ye, from fail to B and A. 🤍🤍
Plusian-MCCPLUS

nadhiiyraa

@ nadhiiyraa

So far ok..nampak la results lagi better selepas masuk mc plus..maybe cara tutor mengajar tu lebih seronok,note pun ringkas.. setiap bab ada lagu tersendiri😂itu yang membuat kan lebih senang nak hafal❤️
Plusian-MCCPLUS

sya_sira

@sya_sira

Bnyak sgt progress sejak belajar dgn mcplus antaranya saya jadi makin berani klau cg bgi soalan terutama sekali math❤️
Plusian-MCCPLUS

mcplus_plusian.05

@mcplus_plusian.05

Mcplus adalah penyelamat saya🥰❤️everytime im feel burn out or super stressed,i would seek some motivation from a video like Sir Fathi then after that i will feel very calm and relax sb motivation semuanya dari mcplus menusuk jiwa❤️🥰I love mcplus❤️i really do❤️

dillonsantino_

@dillonsantino_

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our

3 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

3 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

Stay updated with MC PLUS

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel

Download

When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.