fbpx
ENTER CLASS

As easy as a click!
But don’t forget to check your schedule, okay?

FREE REPLAY

Class recording watchable at your convenience.
Never worry about missing lesson!

PAYMENT

We accept multiple payment method.
Online and offline method available to choose.

SUBSCRIPTION

Customize your packages.
We offer a variety of packages at multiple cycle durations.

As seen on:

Awani
VOCKET
ohbulan
Sirap Limau
Tonton_xtra
Seismik

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 399,444 students and counting. 

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

Tutor Fadzly
Tutor Niessa
Tutor Daniel
Tutor Syuhadak
Tutor Zack
Tutor Hamidi
Tutor Shahzad
Tutor Asri
Tutor Maryam
Tutor Shukri
Tutor Firdaus
Tutor Taufik
Tutor Amaliah
Tutor Fatin
Tutor Rossakila
Tutor Aina
Tutor Arin
Tutor Emy
Tutor Nasuha
Tutor Rauf
Tutor Sakinah
Tutor Shafiee
Tutor Syaza
Tutor Syuhada
Tutor Uzairi
Tutor Zaza
Tutor Zulfah

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

Hurm alhamdulillah ada peningkatan, mostly in maths and science❤️ however, lepas join mcplus, byk belajar pasal life juga, and always rasa ada dorongan kat belakang untuk tak giveup, thank you utk seluruh warga MCPLUS✨🥰 love you sangat2!
Plusian-MCCPLUS

qieyshhhh

@qieyshhhh

So far pretty good. tutor make it easy to understand and are very nice. would recommend this tuition for my friends
Plusian-MCCPLUS

Lee Qi Tao

@@taoqlee

When I have experience of all the subjects for form 3… When I join sir Fathi class.. His teaching skill is very good. I am a student who fails all the subjects..When I join Mcplus suddenly I understand few topics from each subject 😘😘😘❤️❤️❤️❤️💪🏻🌹✨

Plusian-MCCPLUS

Kavesha

@Mcplus

“MCPLUS” first aku dengar macam tempat tuisyen biasa ja tapi lepas kenal lebih sebulan , banyak yang aku belajar dari mcplus. Aku bukan saja dapat tahu teknik belajar yang betul malah hubungan persahabatan pon aku dapat belajar, dulu aku suka fikir kalau berkawan nanti berpisah baik takyah berkawan but NO!!! better berkawan dari lonely , at least you ada kawan nak meluah , mendengar and ada dengan you time you susah. THE BEAUTIFUL OF FRIENDSHIP sangat indah dengan mc+. Bab belajar pulak , of course mantap gila, teknik diorang mengajar lain dari yang cikgu sekolah ajar. tutor guna cara yang senang kita nak ingat contohnya hafal formula guna lagu. untuk student yang minat lagu macam aku memang sesuai la teknik nih. beside that, tutor bagi kita kata-kata semangat bila kita too pressure, ada time kita stress belajar, penat dengan dunia dan semua benda, rasa nak lari jauh ii, time tuh tutor mesti and confirm akan bagi kita motivation. diorang macam tau tau ja kita tengah down. btw MCPLUS, THANK YOU FOR TEACHING ME EVERYTHING I NEED TO KNOW AND MUST KNOW. LOVE YOU TUTORS , TROOPERS AND PLUSIANS.

Alhamdulillah.. semenjak ikut mc+ ter…rajin la pulak belajar🤣 actually cg2 yg mngajar mmg best.. ehh esok ada seminar slowdown f4 ni🫶🏻 tak sabar hahahsh… Apa2 pn setiap ilmu yang saya dapat mudah faham untuk saya yang selalu tak berapa nak faham kalau belajar kat skolah😭.. Alhamdulillah.. Doakan saya 9A SPM🤩🫶🏻
MCPLUS menghiburkan plusian dan dalam masa yang sama plusian dapaaat ilmu yang bermanfaat tanpa stress seperti sekolah harian 😍😢😢🙌🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Irfan Hakimi

@irfanhakimi2802

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our 7 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

7 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
Total PLUSIAN and counting!
524

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel