fbpx
MCPLUS Latest Program

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 290,688 students and counting.

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

apa yang diajar kat mc+ lain sangat pegi sekolah and cepat gila faham kalau kat mc+ and. Totur semua spoting

since sy belajar ng mcplus ni alhamdulillah 🤲🏻 mcm2 ilmu sy dpt, part best time cg soal blh jwp smoothly dh krg dh yg stammers- stutter time mnjawabnye😂🤭alhamdulillah.. tq mcplus🥰
Plusian-MCCPLUS

hsnn_f5

@hsnn_f5

Ntahlah kenapa sebab asalkan dengar nama mc+ jak, mesti happy yang lain betolsss 🤣 ! Lainlah aura yang mc+ bagi ni, lain dari yang lain. Haa cenggitu ✨ !

Ikmahshamsuddin

@ikmahshamsuddin

Mcplus is my vitamin chill. Bila breakdown terok, tak terfikir pon taknak attend class sebab, bila masok class..tutor akan bagi motivation. Day by day, mental makin better❤️
Plusian-MCCPLUS

_.aqualya

@_.aqualya

Mcplus sentiasa best🔥cuma nak cakap terima kasih hadir dalam hidup kami semua 😍 walaupun kami dah sekolah kami tak kan lupe mcplus❤️🔥

Nur Balqis Battrisha

@bxlqisnxzxri_

alhamdulillah setiap kali ada kelas mesti excited nak belajar 👍 sebelum ni lemah semangat nak belajar sbb kelas boring 🥲 nota dan latihan semua amat berguna ✨ thanks to tutor mcplus 🤍
Plusian-MCCPLUS

raniasakiran

@ raniasakiran

i feel more confident bila dah belajar satu satu topic. Feels like one step forward. in fact bila dah faham topic tu feeling nak tolong kawan 📈📈📈. unexplainable feeling. tbh day by day mcplus is like my sec family <3.

Aisyah

@saltyaisyah

So far pretty good. tutor make it easy to understand and are very nice. would recommend this tuition for my friends
Plusian-MCCPLUS

Lee Qi Tao

@@taoqlee

Sbb fyp tik tok selalu ada video motivation sir Fathi, sir uzairi dan sir badang, saya terdetik nk join 🤩 dari dulu nk join tapi belum berpeluang, jadi, kemungkinan besar tahun ni ada pt3, parents terus bagi Green light join! Dh seminggu join level up. Hari ni baru subscription class dgn sir Fathi. Setakat ni apa yg saja bljr smua fhm dan smooth je masuk kepala 🤩👍
Plusian-MCCPLUS

nr.frhnm_

@ nr.frhnm_

When I have experience of all the subjects for form 3… When I join sir Fathi class.. His teaching skill is very good. I am a student who fails all the subjects..When I join Mcplus suddenly I understand few topics from each subject 😘😘😘❤️❤️❤️❤️💪🏻🌹✨

Plusian-MCCPLUS

Kavesha

@Mcplus

Belajar dengan Mcplus memang best tutor kadang kadang menghiburkan
Before join Mcplus i malas sangat nak belajar and then after i terserempak Mcplus tiba² i suka sangat study and then banyak sangat improvement btw Thank you so much MCplus sebab you guys lah i dapat ilmu lagi banyak ☺️💓
Plusian-MCCPLUS

aisyahmarissa150910

@aisyahmarissa150910

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our

3 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

3 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

Stay updated with MC PLUS

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel

Download

When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.