fbpx
MCPLUS Latest Program

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 290,688 students and counting.

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

As an ex mc+ and mct student, I personally find the way mc+ tutors approach their students are amazing. Put all those good results aside, talking about how a student yang Tak minat belajar langsung becomes a student yang jadikan learning as their daily routine. They don’t take the studying as “beban”. Instead, they go with the flow and slowly, their exam results improve a lot from time to time. Cara approach and everything is well organized. Those are the things yg membuatkan belajar di mcplus effective 🥰
Plusian-MCCPLUS

frh.nadiah

@frh.nadiah

Berbeza dengan pelajaran disekolah. Walaupun ilmu yang disampaikan sama, tapi setiap tutor ada cara mereka sendiri untuk jadikan ilmu yang disampaikan tu dalam keadaan yang mudah untuk student faham. 👍🏻
Plusian-MCCPLUS

juliiaa.aa_

@juliiaa.aa_

Yg treat kami like family dan kami rasa selesa dan tidak takut untuk bertanya apa ii soalan.. Quality tutor yg hebat dan mereka buat dengan sepenuh hati tanpa sebarang balasan. Dan mereka sangat ii berusaha utk menjadikan plusian mentality juara! ❤️

Nursyahirah

@syahirahz.s

Kelas kelas dari MC+ banyak membantu saya dalam pembelajaran terutamanya Math dan English.Apps MC+ sangat mudah digunakan,nak download nota pun senang je dari apps,apps MC+ sangat mesra plusian.Tutor sangat friendly dan selalu memberi nasihat.SAYANG MC+♡´・ᴗ・`♡
(Guna plusian prenuer codeee saya utk dapat 5% discount:621911956e)

AMIRUL AKIF BUNYAMIN

@@amirulakifbunyamin

One of the big why is because of the friendly and understanding troopers and tutors🥺❤️..The best thing during the class is the tutor don’t want us to be in their world but they’ll be in students’ world🤩and from there they will keep motivate and inspire the PLUSIANS..And,the whole team want us to keep improve day by day😇and they really appreciate every single improvement of us even though it seems to be baby step🥺..To be honest, the thing that made my day will be beloved TrooperGee ‘s ig story updates🤩❤️and having classes & seminars with the tutors🥳❤️.. Even if I felt hectic for the whole day, once enter the class, the mood will be automatically change by the tutors and troopers as they will be there to cheer me up and inspire me🥺❤️.. We are not just a big community but a big family that bonded by a strong mentality and an inspiring circle.. PLUSIAN FOREVER❤️🔥
Plusian-MCCPLUS

gootthey baskar

@gootthey_baskar

since sy belajar ng mcplus ni alhamdulillah 🤲🏻 mcm2 ilmu sy dpt, part best time cg soal blh jwp smoothly dh krg dh yg stammers- stutter time mnjawabnye😂🤭alhamdulillah.. tq mcplus🥰
Plusian-MCCPLUS

hsnn_f5

@hsnn_f5

Saya masok MCPLUS selepas saya dapat result exam saya yang…..lepaih saya masok MCPLUS…..Baru saya paham chapter2 yang sebelum nii…Saya rasa MCPLUS lah penyelamat saya dan Insyaalah saya akan dapat improve saya punya result next exam.THANK YOU MCPLUS.THANK YOU VERY MUCH.

Ntahlah kenapa sebab asalkan dengar nama mc+ jak, mesti happy yang lain betolsss 🤣 ! Lainlah aura yang mc+ bagi ni, lain dari yang lain. Haa cenggitu ✨ !

Ikmahshamsuddin

@ikmahshamsuddin

mcplus ni best sangat sebab semua tutor supporting and caring sangat terhadap semua student. saya dapat improve diri dan saya bangga dengan diri saya sebab mcplus ubah hidup saya 🥺🤍
Plusian-MCCPLUS

Insyirah

@syirahohsem

So far pretty good. tutor make it easy to understand and are very nice. would recommend this tuition for my friends
Plusian-MCCPLUS

Lee Qi Tao

@@taoqlee

apa yang diajar kat mc+ lain sangat pegi sekolah and cepat gila faham kalau kat mc+ and. Totur semua spoting

Mcplus sentiasa best🔥cuma nak cakap terima kasih hadir dalam hidup kami semua 😍 walaupun kami dah sekolah kami tak kan lupe mcplus❤️🔥

Nur Balqis Battrisha

@bxlqisnxzxri_

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our

3 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

3 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

Stay updated with MC PLUS

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel

Download

When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.