fbpx

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

Awani
VOCKET
ohbulan
Sirap Limau
Tonton_xtra
Seismik

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 328,641 students and counting. 

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

alhamdulillah setiap kali ada kelas mesti excited nak belajar 👍 sebelum ni lemah semangat nak belajar sbb kelas boring 🥲 nota dan latihan semua amat berguna ✨ thanks to tutor mcplus 🤍
Plusian-MCCPLUS

raniasakiran

@ raniasakiran

Sbb MC Plus sentiasa buat saya tersenyum walaupun penat kerja .. MC Plus juga ajar kami semua apa itu erti family ..

Nur Amal Amalina

@noramalamalina

Would recommend this place, lovely tropper and excellent teaching! Thanks for doing a great job and being so polite, definitely gained a customer for life!

Lim Hoong Jun

@miqaboyy

Before kenal and masuk mcplus nii takde langsung semangat nk belajar faham tak faham lantak pi ja tapi alhamdulillah Allah takdirkan saya kenal mcplus and rasa malas belajar tuu mmg susah nk hadir..dia nak mai ja kita rembat ja dia tuu 😂😂 and before kenal I always think bout A but after kenal improvement is more important if dpt A it’s a bonus for us ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Plusian-MCCPLUS

_kamilia06

@_kamilia06

So far pretty good. tutor make it easy to understand and are very nice. would recommend this tuition for my friends
Plusian-MCCPLUS

Lee Qi Tao

@@taoqlee

A really blessed experienced . Belajar dengan mc plus serious talk seronok and tutors yang ajar buat dia jadi semua senang gila . Diorang paham student , and buat student minat untuk study . Let the youth speak the truth 🦋🤍
Plusian-MCCPLUS

rahmnkmilll

@ rahmnkmilll

Mc plus bkn sahaja sbuah tuition platform ttpi sbuah keluarga. Tutors dan troopers tidak menganggap kmi sbgai student semata2, sbb itulah kmi susah untuk berjauhan dngn mc plus. U guys are thr best. Bak kata sir shakib “anggap join mc plus ni sperti ambil d*d*h”. Yes it does sound funny tpi tulah kenyataan AHAHAHA.
Plusian-MCCPLUS

Dini Wasilah

@diniwsilah

Before join Mcplus i malas sangat nak belajar and then after i terserempak Mcplus tiba² i suka sangat study and then banyak sangat improvement btw Thank you so much MCplus sebab you guys lah i dapat ilmu lagi banyak ☺️💓
Plusian-MCCPLUS

aisyahmarissa150910

@aisyahmarissa150910

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our 7 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

7 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel