fbpx
ENTER CLASS

As easy as a click!
But don’t forget to check your schedule, okay?

FREE REPLAY

Class recording watchable at your convenience.
Never worry about missing lesson!

PAYMENT

We accept multiple payment method.
Online and offline method available to choose.

SUBSCRIPTION

Customize your packages.
We offer a variety of packages at multiple cycle durations.

As seen on:

Awani
VOCKET
ohbulan
Sirap Limau
Tonton_xtra
Seismik

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 399,444 students and counting. 

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

Tutor Fadzly
Tutor Niessa
Tutor Daniel
Tutor Syuhadak
Tutor Zack
Tutor Hamidi
Tutor Shahzad
Tutor Asri
Tutor Maryam
Tutor Shukri
Tutor Firdaus
Tutor Taufik
Tutor Amaliah
Tutor Fatin
Tutor Rossakila
Tutor Aina
Tutor Arin
Tutor Emy
Tutor Nasuha
Tutor Rauf
Tutor Sakinah
Tutor Shafiee
Tutor Syaza
Tutor Syuhada
Tutor Uzairi
Tutor Zaza
Tutor Zulfah

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

MCplus merupakan kunci kejayaan saya.
Plusian-MCCPLUS

FirasHarithah

@hamster_brother

mcplus selalu ajar kami semua erti jatuh dan terus bangkit,mengajar kami erti kehidupan,mengajar kami bahawa kejayaan itu dtg apabila kita usaha dgn sehabis baik❤️ idk why dlm banyak ii cikgu kt skolah mcplus jugak yg memahami kami 🙂 mcplus sentiasa berikan kami semua kegembiraan, dan kejutan yg yeah 🙂 thank you very much 🙃 terima kasih atas jasa trooper and semua tutor yg bertungkus lumus menghasilkan notes siang dan malam tanpa henti 🙃memberikan ilmu tanpa henti “) saya syg mcplus terima kasih bgi motivation dalam episod ii inspektor plusian saya sngt hargai ❤️terima kasih bgi kami semangat dan kasih syg yg tak pernah henti ❤️ terima kasih bgi kami terhibur semasa belajar terima kasih sbb bgi kelas seminar 20MTA thank youu 🙂 hati saya sedih sbb ni adalah salah satu sekolah yg paling saya sayang sangat dan saya paling takut untuk berpisah 🙂 saya sayang sngt ii 🙂 terima kasih ❤️❤️ MCPLUS always di hati PLUSIAN ❤️ SAYANG SEMUAAA THANKYOUU SO MUCH
Mcplus sentiasa best🔥cuma nak cakap terima kasih hadir dalam hidup kami semua 😍 walaupun kami dah sekolah kami tak kan lupe mcplus❤️🔥

Nur Balqis Battrisha

@bxlqisnxzxri_

Kelas kelas dari MC+ banyak membantu saya dalam pembelajaran terutamanya Math dan English.Apps MC+ sangat mudah digunakan,nak download nota pun senang je dari apps,apps MC+ sangat mesra plusian.Tutor sangat friendly dan selalu memberi nasihat.SAYANG MC+♡´・ᴗ・`♡
(Guna plusian prenuer codeee saya utk dapat 5% discount:621911956e)

AMIRUL AKIF BUNYAMIN

@@amirulakifbunyamin

idk how to say this but mcplus THE BESTT 😭😭❤ sumpah best gile study ngan diorng. pling suke bile mcplus slalu buat free classes. trooper and tutor pun semua sporting gile. lepas join mc plus lagi semangat nak belajar. result pun dah ade improvement. thankss mc plus love you foreverr <33
Mcplus adalah penyelamat saya🥰❤️everytime im feel burn out or super stressed,i would seek some motivation from a video like Sir Fathi then after that i will feel very calm and relax sb motivation semuanya dari mcplus menusuk jiwa❤️🥰I love mcplus❤️i really do❤️

dillonsantino_

@dillonsantino_

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our 7 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

7 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
Total PLUSIAN and counting!
524

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel