fbpx

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

Awani
VOCKET
ohbulan
Sirap Limau
Tonton_xtra
Seismik

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 328,641 students and counting. 

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

alhamdulillah best sangat belajar dgn mcplus. my result improve day by day. minat untuk belajar pun meningkat. the way tutors and troopers entertain, nasihat and bg kata ii semangat tu yang membuatkan saya setia dgn mcplus. oh ya, result bukan improve sikit ii ye, from fail to B and A. 🤍🤍
Plusian-MCCPLUS

nadhiiyraa

@ nadhiiyraa

mcplus ni best sangat sebab semua tutor supporting and caring sangat terhadap semua student. saya dapat improve diri dan saya bangga dengan diri saya sebab mcplus ubah hidup saya 🥺🤍
Plusian-MCCPLUS

Insyirah

@syirahohsem

Very good experience you definitely should join mcplus. Experience about tutors English Ms Maryam and Ms Nuha and Sir Arif. They teach me the easy and fun way. They are both fun and cute Bahasa Melayu Sir Daniel and Ms Nuha Sir Daniel is handsome and fun too. Ms Nuha gives us like quiz online and they’re so fun and she is cute too. Math Ms Emi, Sir Uzairi, Ms Jannah. they explain to me when I dont understand and Miss emi, Jannah is cute and Sir uzairi is handsome.Science Sir Shar and Ms Fatin Farhana and Sir shar uses like fun ways to teach like using cartoons I dont know about other tutors because I havent join them.
Plusian-MCCPLUS

Ng Yi Tat

@mcplusngyitat

since sy belajar ng mcplus ni alhamdulillah 🤲🏻 mcm2 ilmu sy dpt, part best time cg soal blh jwp smoothly dh krg dh yg stammers- stutter time mnjawabnye😂🤭alhamdulillah.. tq mcplus🥰
Plusian-MCCPLUS

hsnn_f5

@hsnn_f5

waktu lepas je pdpr/normal subscription class mcplus, mesti troopers yg akan teman plusian semua🥺 kami tak pernah bosan dgn mcplus sbb ada troopers yg sgt2 sporting 😍🔥dalam sedih/stress tiba2 boleh gembira🤣 terhibur 😂✨selain tutors, kami syg troopers & of course our big family mcplus😘❤️

nurdinie

@nrdniess22

Before join Mcplus i malas sangat nak belajar and then after i terserempak Mcplus tiba² i suka sangat study and then banyak sangat improvement btw Thank you so much MCplus sebab you guys lah i dapat ilmu lagi banyak ☺️💓
Plusian-MCCPLUS

aisyahmarissa150910

@aisyahmarissa150910

alhamdulillah setiap kali ada kelas mesti excited nak belajar 👍 sebelum ni lemah semangat nak belajar sbb kelas boring 🥲 nota dan latihan semua amat berguna ✨ thanks to tutor mcplus 🤍
Plusian-MCCPLUS

raniasakiran

@ raniasakiran

As an ex mc+ and mct student, I personally find the way mc+ tutors approach their students are amazing. Put all those good results aside, talking about how a student yang Tak minat belajar langsung becomes a student yang jadikan learning as their daily routine. They don’t take the studying as “beban”. Instead, they go with the flow and slowly, their exam results improve a lot from time to time. Cara approach and everything is well organized. Those are the things yg membuatkan belajar di mcplus effective 🥰
Plusian-MCCPLUS

frh.nadiah

@frh.nadiah

Alhamdulillah.. semenjak ikut mc+ ter…rajin la pulak belajar🤣 actually cg2 yg mngajar mmg best.. ehh esok ada seminar slowdown f4 ni🫶🏻 tak sabar hahahsh… Apa2 pn setiap ilmu yang saya dapat mudah faham untuk saya yang selalu tak berapa nak faham kalau belajar kat skolah😭.. Alhamdulillah.. Doakan saya 9A SPM🤩🫶🏻
Ntahlah kenapa sebab asalkan dengar nama mc+ jak, mesti happy yang lain betolsss 🤣 ! Lainlah aura yang mc+ bagi ni, lain dari yang lain. Haa cenggitu ✨ !

Ikmahshamsuddin

@ikmahshamsuddin

Would recommend this place, lovely tropper and excellent teaching! Thanks for doing a great job and being so polite, definitely gained a customer for life!

Lim Hoong Jun

@miqaboyy

Kelas kelas dari MC+ banyak membantu saya dalam pembelajaran terutamanya Math dan English.Apps MC+ sangat mudah digunakan,nak download nota pun senang je dari apps,apps MC+ sangat mesra plusian.Tutor sangat friendly dan selalu memberi nasihat.SAYANG MC+♡´・ᴗ・`♡
(Guna plusian prenuer codeee saya utk dapat 5% discount:621911956e)

AMIRUL AKIF BUNYAMIN

@@amirulakifbunyamin

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our 7 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

7 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

Follow MC Plus on Instagram

[instagram-feed]

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel