fbpx
MCPLUS Latest Program
SEMINAR KEJAR-31

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 290,688 students and counting.

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

mcplus ni best sangat sebab semua tutor supporting and caring sangat terhadap semua student. saya dapat improve diri dan saya bangga dengan diri saya sebab mcplus ubah hidup saya 🥺🤍
Plusian-MCCPLUS

Insyirah

@syirahohsem

mcplus selalu ajar kami semua erti jatuh dan terus bangkit,mengajar kami erti kehidupan,mengajar kami bahawa kejayaan itu dtg apabila kita usaha dgn sehabis baik❤️ idk why dlm banyak ii cikgu kt skolah mcplus jugak yg memahami kami 🙂 mcplus sentiasa berikan kami semua kegembiraan, dan kejutan yg yeah 🙂 thank you very much 🙃 terima kasih atas jasa trooper and semua tutor yg bertungkus lumus menghasilkan notes siang dan malam tanpa henti 🙃memberikan ilmu tanpa henti “) saya syg mcplus terima kasih bgi motivation dalam episod ii inspektor plusian saya sngt hargai ❤️terima kasih bgi kami semangat dan kasih syg yg tak pernah henti ❤️ terima kasih bgi kami terhibur semasa belajar terima kasih sbb bgi kelas seminar 20MTA thank youu 🙂 hati saya sedih sbb ni adalah salah satu sekolah yg paling saya sayang sangat dan saya paling takut untuk berpisah 🙂 saya sayang sngt ii 🙂 terima kasih ❤️❤️ MCPLUS always di hati PLUSIAN ❤️ SAYANG SEMUAAA THANKYOUU SO MUCH
Sbb MC Plus sentiasa buat saya tersenyum walaupun penat kerja .. MC Plus juga ajar kami semua apa itu erti family ..

Nur Amal Amalina

@noramalamalina

banyak perbezaan yg baik berlaku,dari segi semangat,pemikiran,pembelajaran and banyak lagi😍

Plusian-MCCPLUS

hff.iznn

@hff.iznn

Mcplus adalah penyelamat saya🥰❤️everytime im feel burn out or super stressed,i would seek some motivation from a video like Sir Fathi then after that i will feel very calm and relax sb motivation semuanya dari mcplus menusuk jiwa❤️🥰I love mcplus❤️i really do❤️

dillonsantino_

@dillonsantino_

Saya masok MCPLUS selepas saya dapat result exam saya yang…..lepaih saya masok MCPLUS…..Baru saya paham chapter2 yang sebelum nii…Saya rasa MCPLUS lah penyelamat saya dan Insyaalah saya akan dapat improve saya punya result next exam.THANK YOU MCPLUS.THANK YOU VERY MUCH.

alhamdulillah best sangat belajar dgn mcplus. my result improve day by day. minat untuk belajar pun meningkat. the way tutors and troopers entertain, nasihat and bg kata ii semangat tu yang membuatkan saya setia dgn mcplus. oh ya, result bukan improve sikit ii ye, from fail to B and A. 🤍🤍
Plusian-MCCPLUS

nadhiiyraa

@ nadhiiyraa

Before join Mcplus i malas sangat nak belajar and then after i terserempak Mcplus tiba² i suka sangat study and then banyak sangat improvement btw Thank you so much MCplus sebab you guys lah i dapat ilmu lagi banyak ☺️💓
Plusian-MCCPLUS

aisyahmarissa150910

@aisyahmarissa150910

i feel more confident bila dah belajar satu satu topic. Feels like one step forward. in fact bila dah faham topic tu feeling nak tolong kawan 📈📈📈. unexplainable feeling. tbh day by day mcplus is like my sec family <3.

Aisyah

@saltyaisyah

One of the big why is because of the friendly and understanding troopers and tutors🥺❤️..The best thing during the class is the tutor don’t want us to be in their world but they’ll be in students’ world🤩and from there they will keep motivate and inspire the PLUSIANS..And,the whole team want us to keep improve day by day😇and they really appreciate every single improvement of us even though it seems to be baby step🥺..To be honest, the thing that made my day will be beloved TrooperGee ‘s ig story updates🤩❤️and having classes & seminars with the tutors🥳❤️.. Even if I felt hectic for the whole day, once enter the class, the mood will be automatically change by the tutors and troopers as they will be there to cheer me up and inspire me🥺❤️.. We are not just a big community but a big family that bonded by a strong mentality and an inspiring circle.. PLUSIAN FOREVER❤️🔥
Plusian-MCCPLUS

gootthey baskar

@gootthey_baskar

MCPLUS menghiburkan plusian dan dalam masa yang sama plusian dapaaat ilmu yang bermanfaat tanpa stress seperti sekolah harian 😍😢😢🙌🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Irfan Hakimi

@irfanhakimi2802

Belajar dengan Mcplus memang best tutor kadang kadang menghiburkan
DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our

7 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

7 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

Follow MC Plus on Instagram

[instagram-feed]

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

Stay updated with MC PLUS

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel