fbpx
MCPLUS Latest Program
SEMINAR KEJAR-31

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 290,688 students and counting.

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

Terbaik👏👏👏 moga anak akk berjaya dengan bimbingan cikgu .. dia Kata mudah nak faham join class tuition MC PLUS
Plusian-MCCPLUS

Siti Cik’t

@cikt.tudung

apa yang diajar kat mc+ lain sangat pegi sekolah and cepat gila faham kalau kat mc+ and. Totur semua spoting

Mcplus adalah penyelamat saya🥰❤️everytime im feel burn out or super stressed,i would seek some motivation from a video like Sir Fathi then after that i will feel very calm and relax sb motivation semuanya dari mcplus menusuk jiwa❤️🥰I love mcplus❤️i really do❤️

dillonsantino_

@dillonsantino_

Kelas kelas dari MC+ banyak membantu saya dalam pembelajaran terutamanya Math dan English.Apps MC+ sangat mudah digunakan,nak download nota pun senang je dari apps,apps MC+ sangat mesra plusian.Tutor sangat friendly dan selalu memberi nasihat.SAYANG MC+♡´・ᴗ・`♡
(Guna plusian prenuer codeee saya utk dapat 5% discount:621911956e)

AMIRUL AKIF BUNYAMIN

@@amirulakifbunyamin

Hurm alhamdulillah ada peningkatan, mostly in maths and science❤️ however, lepas join mcplus, byk belajar pasal life juga, and always rasa ada dorongan kat belakang untuk tak giveup, thank you utk seluruh warga MCPLUS✨🥰 love you sangat2!
Plusian-MCCPLUS

qieyshhhh

@qieyshhhh

So far ok..nampak la results lagi better selepas masuk mc plus..maybe cara tutor mengajar tu lebih seronok,note pun ringkas.. setiap bab ada lagu tersendiri😂itu yang membuat kan lebih senang nak hafal❤️
Plusian-MCCPLUS

sya_sira

@sya_sira

waktu lepas je pdpr/normal subscription class mcplus, mesti troopers yg akan teman plusian semua🥺 kami tak pernah bosan dgn mcplus sbb ada troopers yg sgt2 sporting 😍🔥dalam sedih/stress tiba2 boleh gembira🤣 terhibur 😂✨selain tutors, kami syg troopers & of course our big family mcplus😘❤️

nurdinie

@nrdniess22

A really blessed experienced . Belajar dengan mc plus serious talk seronok and tutors yang ajar buat dia jadi semua senang gila . Diorang paham student , and buat student minat untuk study . Let the youth speak the truth 🦋🤍
Plusian-MCCPLUS

rahmnkmilll

@ rahmnkmilll

Belajar dengan Mcplus memang best tutor kadang kadang menghiburkan
Ntahlah kenapa sebab asalkan dengar nama mc+ jak, mesti happy yang lain betolsss 🤣 ! Lainlah aura yang mc+ bagi ni, lain dari yang lain. Haa cenggitu ✨ !

Ikmahshamsuddin

@ikmahshamsuddin

Before join Mcplus i malas sangat nak belajar and then after i terserempak Mcplus tiba² i suka sangat study and then banyak sangat improvement btw Thank you so much MCplus sebab you guys lah i dapat ilmu lagi banyak ☺️💓
Plusian-MCCPLUS

aisyahmarissa150910

@aisyahmarissa150910

Saya masok MCPLUS selepas saya dapat result exam saya yang…..lepaih saya masok MCPLUS…..Baru saya paham chapter2 yang sebelum nii…Saya rasa MCPLUS lah penyelamat saya dan Insyaalah saya akan dapat improve saya punya result next exam.THANK YOU MCPLUS.THANK YOU VERY MUCH.

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our

7 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

7 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

Follow MC Plus on Instagram

[instagram-feed]

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

Stay updated with MC PLUS

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel