fbpx
MCPLUS Latest Program
SEMINAR KEJAR-31

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 290,688 students and counting.

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

So far ok..nampak la results lagi better selepas masuk mc plus..maybe cara tutor mengajar tu lebih seronok,note pun ringkas.. setiap bab ada lagu tersendiri😂itu yang membuat kan lebih senang nak hafal❤️
Plusian-MCCPLUS

sya_sira

@sya_sira

alhamdulillah setiap kali ada kelas mesti excited nak belajar 👍 sebelum ni lemah semangat nak belajar sbb kelas boring 🥲 nota dan latihan semua amat berguna ✨ thanks to tutor mcplus 🤍
Plusian-MCCPLUS

raniasakiran

@ raniasakiran

Before kenal and masuk mcplus nii takde langsung semangat nk belajar faham tak faham lantak pi ja tapi alhamdulillah Allah takdirkan saya kenal mcplus and rasa malas belajar tuu mmg susah nk hadir..dia nak mai ja kita rembat ja dia tuu 😂😂 and before kenal I always think bout A but after kenal improvement is more important if dpt A it’s a bonus for us ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Plusian-MCCPLUS

_kamilia06

@_kamilia06

cuz mcplus byk surprise pstu best la mengajar bende2 yg elok pstu akan usaha apa sahaja yg terbaik untuk plusian. thank you mcplus<3

Faqyhahnadhirah

@sfqyhhnadh

Yg treat kami like family dan kami rasa selesa dan tidak takut untuk bertanya apa ii soalan.. Quality tutor yg hebat dan mereka buat dengan sepenuh hati tanpa sebarang balasan. Dan mereka sangat ii berusaha utk menjadikan plusian mentality juara! ❤️

Nursyahirah

@syahirahz.s

“MCPLUS” first aku dengar macam tempat tuisyen biasa ja tapi lepas kenal lebih sebulan , banyak yang aku belajar dari mcplus. Aku bukan saja dapat tahu teknik belajar yang betul malah hubungan persahabatan pon aku dapat belajar, dulu aku suka fikir kalau berkawan nanti berpisah baik takyah berkawan but NO!!! better berkawan dari lonely , at least you ada kawan nak meluah , mendengar and ada dengan you time you susah. THE BEAUTIFUL OF FRIENDSHIP sangat indah dengan mc+. Bab belajar pulak , of course mantap gila, teknik diorang mengajar lain dari yang cikgu sekolah ajar. tutor guna cara yang senang kita nak ingat contohnya hafal formula guna lagu. untuk student yang minat lagu macam aku memang sesuai la teknik nih. beside that, tutor bagi kita kata-kata semangat bila kita too pressure, ada time kita stress belajar, penat dengan dunia dan semua benda, rasa nak lari jauh ii, time tuh tutor mesti and confirm akan bagi kita motivation. diorang macam tau tau ja kita tengah down. btw MCPLUS, THANK YOU FOR TEACHING ME EVERYTHING I NEED TO KNOW AND MUST KNOW. LOVE YOU TUTORS , TROOPERS AND PLUSIANS.

When I have experience of all the subjects for form 3… When I join sir Fathi class.. His teaching skill is very good. I am a student who fails all the subjects..When I join Mcplus suddenly I understand few topics from each subject 😘😘😘❤️❤️❤️❤️💪🏻🌹✨

Plusian-MCCPLUS

Kavesha

@Mcplus

i feel more confident bila dah belajar satu satu topic. Feels like one step forward. in fact bila dah faham topic tu feeling nak tolong kawan 📈📈📈. unexplainable feeling. tbh day by day mcplus is like my sec family <3.

Aisyah

@saltyaisyah

Belajar dengan Mcplus memang best tutor kadang kadang menghiburkan

Saya masok MCPLUS selepas saya dapat result exam saya yang…..lepaih saya masok MCPLUS…..Baru saya paham chapter2 yang sebelum nii…Saya rasa MCPLUS lah penyelamat saya dan Insyaalah saya akan dapat improve saya punya result next exam.THANK YOU MCPLUS.THANK YOU VERY MUCH.

A really blessed experienced . Belajar dengan mc plus serious talk seronok and tutors yang ajar buat dia jadi semua senang gila . Diorang paham student , and buat student minat untuk study . Let the youth speak the truth 🦋🤍
Plusian-MCCPLUS

rahmnkmilll

@ rahmnkmilll

Hurm alhamdulillah ada peningkatan, mostly in maths and science❤️ however, lepas join mcplus, byk belajar pasal life juga, and always rasa ada dorongan kat belakang untuk tak giveup, thank you utk seluruh warga MCPLUS✨🥰 love you sangat2!
Plusian-MCCPLUS

qieyshhhh

@qieyshhhh

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our

7 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

7 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

Follow MC Plus on Instagram

[instagram-feed]

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

Stay updated with MC PLUS

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel