fbpx

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 290,688 students and counting.

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

i feel more confident bila dah belajar satu satu topic. Feels like one step forward. in fact bila dah faham topic tu feeling nak tolong kawan 📈📈📈. unexplainable feeling. tbh day by day mcplus is like my sec family <3.

Aisyah

@saltyaisyah

apa yang diajar kat mc+ lain sangat pegi sekolah and cepat gila faham kalau kat mc+ and. Totur semua spoting

Mcplus is a life changing . Dari mindset yg sllu fikir abt kegagalan, rn slowly menerima kegagalan and berusaha lagi . Menerima every perubahan tu adalah satu kejayaan . Bila tgk balik, this is a circle of life where there is up and down , & bila down kita sbg mentaliti juara need to bangun balik & fight . To me personally , mcplus bkn sekadar ajar pelajar utk any subject but actually bimbing anak” muda ni menjalani a LIFE . Much love to all tutors , trooper & all warga mcplus <3 this is what we need utk capai negara yg gemilang bermula dgn generasi yg ada mentaliti juara , positive & loving . In future , may all of us membentuk generasi yg lebih baik 🤍
Thank you all you lovely people! 🙌 students, troopers, tutors, staff belakang behind the scenes semua ah. Thank you lebiu all berry the much 🥰
Plusian-MCCPLUS

Ariff

@ariffau

MCPLUS changed me a lottttttttttt!!! dari kamek sik minat subject math addmath sejarah jadi minat. UNEXPECTED!! everytime kalau ada class free ,balik sekolah terus hadap laptop sebab taknak miss class even free satu dunia pon , I will find another way to get into the class. YOU MEAN A LOT FOR ME MCPLUS! MY HAPPINESS MY INSPIRATION MY MOTIVATION!! btw my exam’s around the corner. and my schedule is too pack. please pray for me, may god ease anything we do. semoga budak bernama hanah tak buat revision last minutes HEHE MAKSEH TROOPERS, TUTORS MCPLUS luvv
Plusian-MCCPLUS

hanah

@hanahyentz

alhamdulillah best sangat belajar dgn mcplus. my result improve day by day. minat untuk belajar pun meningkat. the way tutors and troopers entertain, nasihat and bg kata ii semangat tu yang membuatkan saya setia dgn mcplus. oh ya, result bukan improve sikit ii ye, from fail to B and A. 🤍🤍
Plusian-MCCPLUS

nadhiiyraa

@ nadhiiyraa

Before kenal and masuk mcplus nii takde langsung semangat nk belajar faham tak faham lantak pi ja tapi alhamdulillah Allah takdirkan saya kenal mcplus and rasa malas belajar tuu mmg susah nk hadir..dia nak mai ja kita rembat ja dia tuu 😂😂 and before kenal I always think bout A but after kenal improvement is more important if dpt A it’s a bonus for us ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Plusian-MCCPLUS

_kamilia06

@_kamilia06

Mcplus sentiasa best🔥cuma nak cakap terima kasih hadir dalam hidup kami semua 😍 walaupun kami dah sekolah kami tak kan lupe mcplus❤️🔥

Nur Balqis Battrisha

@bxlqisnxzxri_

Such a great learning platform!helps me a lot in mathematics and science.All the tutors were friendly and cute tho(。♡‿♡。) I LOVEEE MCPLUSSS

AMIRUL AKIF BUNYAMIN

@amirulakifbunyamin

mcplus ni best sangat sebab semua tutor supporting and caring sangat terhadap semua student. saya dapat improve diri dan saya bangga dengan diri saya sebab mcplus ubah hidup saya 🥺🤍
Plusian-MCCPLUS

Insyirah

@syirahohsem

Mcplus is my vitamin chill. Bila breakdown terok, tak terfikir pon taknak attend class sebab, bila masok class..tutor akan bagi motivation. Day by day, mental makin better❤️
Plusian-MCCPLUS

_.aqualya

@_.aqualya

Terbaik👏👏👏 moga anak akk berjaya dengan bimbingan cikgu .. dia Kata mudah nak faham join class tuition MC PLUS
Plusian-MCCPLUS

Siti Cik’t

@cikt.tudung

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our

7 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

7 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

Follow MC Plus on Instagram

[instagram-feed]

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

Stay updated with MC PLUS

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel