fbpx
MCPLUS Latest Program

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 290,688 students and counting.

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

Tutor Zack

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

MCPLUS menghiburkan plusian dan dalam masa yang sama plusian dapaaat ilmu yang bermanfaat tanpa stress seperti sekolah harian 😍😢😢🙌🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Irfan Hakimi

@irfanhakimi2802

since sy belajar ng mcplus ni alhamdulillah 🤲🏻 mcm2 ilmu sy dpt, part best time cg soal blh jwp smoothly dh krg dh yg stammers- stutter time mnjawabnye😂🤭alhamdulillah.. tq mcplus🥰
Plusian-MCCPLUS

hsnn_f5

@hsnn_f5

Hurm alhamdulillah ada peningkatan, mostly in maths and science❤️ however, lepas join mcplus, byk belajar pasal life juga, and always rasa ada dorongan kat belakang untuk tak giveup, thank you utk seluruh warga MCPLUS✨🥰 love you sangat2!
Plusian-MCCPLUS

qieyshhhh

@qieyshhhh

cuz mcplus byk surprise pstu best la mengajar bende2 yg elok pstu akan usaha apa sahaja yg terbaik untuk plusian. thank you mcplus<3

Faqyhahnadhirah

@sfqyhhnadh

Sbb fyp tik tok selalu ada video motivation sir Fathi, sir uzairi dan sir badang, saya terdetik nk join 🤩 dari dulu nk join tapi belum berpeluang, jadi, kemungkinan besar tahun ni ada pt3, parents terus bagi Green light join! Dh seminggu join level up. Hari ni baru subscription class dgn sir Fathi. Setakat ni apa yg saja bljr smua fhm dan smooth je masuk kepala 🤩👍
Plusian-MCCPLUS

nr.frhnm_

@ nr.frhnm_

Mcplus is a life changing . Dari mindset yg sllu fikir abt kegagalan, rn slowly menerima kegagalan and berusaha lagi . Menerima every perubahan tu adalah satu kejayaan . Bila tgk balik, this is a circle of life where there is up and down , & bila down kita sbg mentaliti juara need to bangun balik & fight . To me personally , mcplus bkn sekadar ajar pelajar utk any subject but actually bimbing anak” muda ni menjalani a LIFE . Much love to all tutors , trooper & all warga mcplus <3 this is what we need utk capai negara yg gemilang bermula dgn generasi yg ada mentaliti juara , positive & loving . In future , may all of us membentuk generasi yg lebih baik 🤍

𝓷𝓪𝓮𝓭𝓲𝓪

@dantilles.cherry

Kelas kelas dari MC+ banyak membantu saya dalam pembelajaran terutamanya Math dan English.Apps MC+ sangat mudah digunakan,nak download nota pun senang je dari apps,apps MC+ sangat mesra plusian.Tutor sangat friendly dan selalu memberi nasihat.SAYANG MC+♡´・ᴗ・`♡
(Guna plusian prenuer codeee saya utk dapat 5% discount:621911956e)

AMIRUL AKIF BUNYAMIN

@@amirulakifbunyamin

A really blessed experienced . Belajar dengan mc plus serious talk seronok and tutors yang ajar buat dia jadi semua senang gila . Diorang paham student , and buat student minat untuk study . Let the youth speak the truth 🦋🤍
Plusian-MCCPLUS

rahmnkmilll

@ rahmnkmilll

Berbeza dengan pelajaran disekolah. Walaupun ilmu yang disampaikan sama, tapi setiap tutor ada cara mereka sendiri untuk jadikan ilmu yang disampaikan tu dalam keadaan yang mudah untuk student faham. 👍🏻
Plusian-MCCPLUS

juliiaa.aa_

@juliiaa.aa_

Saya masok MCPLUS selepas saya dapat result exam saya yang…..lepaih saya masok MCPLUS…..Baru saya paham chapter2 yang sebelum nii…Saya rasa MCPLUS lah penyelamat saya dan Insyaalah saya akan dapat improve saya punya result next exam.THANK YOU MCPLUS.THANK YOU VERY MUCH.

banyak perbezaan yg baik berlaku,dari segi semangat,pemikiran,pembelajaran and banyak lagi😍

Plusian-MCCPLUS

hff.iznn

@hff.iznn

Mcplus adalah penyelamat saya🥰❤️everytime im feel burn out or super stressed,i would seek some motivation from a video like Sir Fathi then after that i will feel very calm and relax sb motivation semuanya dari mcplus menusuk jiwa❤️🥰I love mcplus❤️i really do❤️

dillonsantino_

@dillonsantino_

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our

3 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

3 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

Stay updated with MC PLUS

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel

Download

When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.