fbpx
MCPLUS Latest Program

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 290,688 students and counting.

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

Sbb fyp tik tok selalu ada video motivation sir Fathi, sir uzairi dan sir badang, saya terdetik nk join 🤩 dari dulu nk join tapi belum berpeluang, jadi, kemungkinan besar tahun ni ada pt3, parents terus bagi Green light join! Dh seminggu join level up. Hari ni baru subscription class dgn sir Fathi. Setakat ni apa yg saja bljr smua fhm dan smooth je masuk kepala 🤩👍
Plusian-MCCPLUS

nr.frhnm_

@ nr.frhnm_

Kelas kelas dari MC+ banyak membantu saya dalam pembelajaran terutamanya Math dan English.Apps MC+ sangat mudah digunakan,nak download nota pun senang je dari apps,apps MC+ sangat mesra plusian.Tutor sangat friendly dan selalu memberi nasihat.SAYANG MC+♡´・ᴗ・`♡
(Guna plusian prenuer codeee saya utk dapat 5% discount:621911956e)

AMIRUL AKIF BUNYAMIN

@@amirulakifbunyamin

Ntahlah kenapa sebab asalkan dengar nama mc+ jak, mesti happy yang lain betolsss 🤣 ! Lainlah aura yang mc+ bagi ni, lain dari yang lain. Haa cenggitu ✨ !

Ikmahshamsuddin

@ikmahshamsuddin

Before join Mcplus i malas sangat nak belajar and then after i terserempak Mcplus tiba² i suka sangat study and then banyak sangat improvement btw Thank you so much MCplus sebab you guys lah i dapat ilmu lagi banyak ☺️💓
Plusian-MCCPLUS

aisyahmarissa150910

@aisyahmarissa150910

i feel more confident bila dah belajar satu satu topic. Feels like one step forward. in fact bila dah faham topic tu feeling nak tolong kawan 📈📈📈. unexplainable feeling. tbh day by day mcplus is like my sec family <3.

Aisyah

@saltyaisyah

Before kenal and masuk mcplus nii takde langsung semangat nk belajar faham tak faham lantak pi ja tapi alhamdulillah Allah takdirkan saya kenal mcplus and rasa malas belajar tuu mmg susah nk hadir..dia nak mai ja kita rembat ja dia tuu 😂😂 and before kenal I always think bout A but after kenal improvement is more important if dpt A it’s a bonus for us ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Plusian-MCCPLUS

_kamilia06

@_kamilia06

Bnyak sgt progress sejak belajar dgn mcplus antaranya saya jadi makin berani klau cg bgi soalan terutama sekali math❤️
Plusian-MCCPLUS

mcplus_plusian.05

@mcplus_plusian.05

One of the big why is because of the friendly and understanding troopers and tutors🥺❤️..The best thing during the class is the tutor don’t want us to be in their world but they’ll be in students’ world🤩and from there they will keep motivate and inspire the PLUSIANS..And,the whole team want us to keep improve day by day😇and they really appreciate every single improvement of us even though it seems to be baby step🥺..To be honest, the thing that made my day will be beloved TrooperGee ‘s ig story updates🤩❤️and having classes & seminars with the tutors🥳❤️.. Even if I felt hectic for the whole day, once enter the class, the mood will be automatically change by the tutors and troopers as they will be there to cheer me up and inspire me🥺❤️.. We are not just a big community but a big family that bonded by a strong mentality and an inspiring circle.. PLUSIAN FOREVER❤️🔥
Plusian-MCCPLUS

gootthey baskar

@gootthey_baskar

Thank you all you lovely people! 🙌 students, troopers, tutors, staff belakang behind the scenes semua ah. Thank you lebiu all berry the much 🥰
Plusian-MCCPLUS

Ariff

@ariffau

When I have experience of all the subjects for form 3… When I join sir Fathi class.. His teaching skill is very good. I am a student who fails all the subjects..When I join Mcplus suddenly I understand few topics from each subject 😘😘😘❤️❤️❤️❤️💪🏻🌹✨

Plusian-MCCPLUS

Kavesha

@Mcplus

Hurm alhamdulillah ada peningkatan, mostly in maths and science❤️ however, lepas join mcplus, byk belajar pasal life juga, and always rasa ada dorongan kat belakang untuk tak giveup, thank you utk seluruh warga MCPLUS✨🥰 love you sangat2!
Plusian-MCCPLUS

qieyshhhh

@qieyshhhh

Berbeza dengan pelajaran disekolah. Walaupun ilmu yang disampaikan sama, tapi setiap tutor ada cara mereka sendiri untuk jadikan ilmu yang disampaikan tu dalam keadaan yang mudah untuk student faham. 👍🏻
Plusian-MCCPLUS

juliiaa.aa_

@juliiaa.aa_

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our

3 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

3 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

Stay updated with MC PLUS

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel

Download

When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.