fbpx

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

Awani
VOCKET
ohbulan
Sirap Limau
Tonton_xtra
Seismik

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 328,641 students and counting. 

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

Mcplus adalah penyelamat saya🥰❤️everytime im feel burn out or super stressed,i would seek some motivation from a video like Sir Fathi then after that i will feel very calm and relax sb motivation semuanya dari mcplus menusuk jiwa❤️🥰I love mcplus❤️i really do❤️

dillonsantino_

@dillonsantino_

Would recommend this place, lovely tropper and excellent teaching! Thanks for doing a great job and being so polite, definitely gained a customer for life!

Lim Hoong Jun

@miqaboyy

Bnyak sgt progress sejak belajar dgn mcplus antaranya saya jadi makin berani klau cg bgi soalan terutama sekali math❤️
Plusian-MCCPLUS

mcplus_plusian.05

@mcplus_plusian.05

“MCPLUS” first aku dengar macam tempat tuisyen biasa ja tapi lepas kenal lebih sebulan , banyak yang aku belajar dari mcplus. Aku bukan saja dapat tahu teknik belajar yang betul malah hubungan persahabatan pon aku dapat belajar, dulu aku suka fikir kalau berkawan nanti berpisah baik takyah berkawan but NO!!! better berkawan dari lonely , at least you ada kawan nak meluah , mendengar and ada dengan you time you susah. THE BEAUTIFUL OF FRIENDSHIP sangat indah dengan mc+. Bab belajar pulak , of course mantap gila, teknik diorang mengajar lain dari yang cikgu sekolah ajar. tutor guna cara yang senang kita nak ingat contohnya hafal formula guna lagu. untuk student yang minat lagu macam aku memang sesuai la teknik nih. beside that, tutor bagi kita kata-kata semangat bila kita too pressure, ada time kita stress belajar, penat dengan dunia dan semua benda, rasa nak lari jauh ii, time tuh tutor mesti and confirm akan bagi kita motivation. diorang macam tau tau ja kita tengah down. btw MCPLUS, THANK YOU FOR TEACHING ME EVERYTHING I NEED TO KNOW AND MUST KNOW. LOVE YOU TUTORS , TROOPERS AND PLUSIANS.

Mcplus is a life changing . Dari mindset yg sllu fikir abt kegagalan, rn slowly menerima kegagalan and berusaha lagi . Menerima every perubahan tu adalah satu kejayaan . Bila tgk balik, this is a circle of life where there is up and down , & bila down kita sbg mentaliti juara need to bangun balik & fight . To me personally , mcplus bkn sekadar ajar pelajar utk any subject but actually bimbing anak” muda ni menjalani a LIFE . Much love to all tutors , trooper & all warga mcplus <3 this is what we need utk capai negara yg gemilang bermula dgn generasi yg ada mentaliti juara , positive & loving . In future , may all of us membentuk generasi yg lebih baik 🤍

𝓷𝓪𝓮𝓭𝓲𝓪

@dantilles.cherry

One of the big why is because of the friendly and understanding troopers and tutors🥺❤️..The best thing during the class is the tutor don’t want us to be in their world but they’ll be in students’ world🤩and from there they will keep motivate and inspire the PLUSIANS..And,the whole team want us to keep improve day by day😇and they really appreciate every single improvement of us even though it seems to be baby step🥺..To be honest, the thing that made my day will be beloved TrooperGee ‘s ig story updates🤩❤️and having classes & seminars with the tutors🥳❤️.. Even if I felt hectic for the whole day, once enter the class, the mood will be automatically change by the tutors and troopers as they will be there to cheer me up and inspire me🥺❤️.. We are not just a big community but a big family that bonded by a strong mentality and an inspiring circle.. PLUSIAN FOREVER❤️🔥
Plusian-MCCPLUS

gootthey baskar

@gootthey_baskar

Terbaik👏👏👏 moga anak akk berjaya dengan bimbingan cikgu .. dia Kata mudah nak faham join class tuition MC PLUS
Plusian-MCCPLUS

Siti Cik’t

@cikt.tudung

As an ex mc+ and mct student, I personally find the way mc+ tutors approach their students are amazing. Put all those good results aside, talking about how a student yang Tak minat belajar langsung becomes a student yang jadikan learning as their daily routine. They don’t take the studying as “beban”. Instead, they go with the flow and slowly, their exam results improve a lot from time to time. Cara approach and everything is well organized. Those are the things yg membuatkan belajar di mcplus effective 🥰
Plusian-MCCPLUS

frh.nadiah

@frh.nadiah

Yg treat kami like family dan kami rasa selesa dan tidak takut untuk bertanya apa ii soalan.. Quality tutor yg hebat dan mereka buat dengan sepenuh hati tanpa sebarang balasan. Dan mereka sangat ii berusaha utk menjadikan plusian mentality juara! ❤️

Nursyahirah

@syahirahz.s

It was indeed and undeniably good and effective! The learning process and progress is not too fast and not too slow! I love how the tutors strategise in teaching plusian behind the scenes! I love the tutors and troopers vibes! They’re all friendly in helping plusian with our problems! I love this community! I can see the chances for me to get straight A’s in SPM with mcplus!! But, I’d like to suggest mcplus to improve the payment duration (?) i don’t know how to say this but the things i wanna say is i paid RM139 for 30 days but my class is just 3 days in a week which actually my classes is just 12 days in a month and i waste 18 days every month. I don’t want to say im in loss but kind of, because i subscribed mcplus using my own saving money. So i hope mcplus take this feedback and suggestion with an open heart, and improve this matter 🙂 Thanks 🙏🏻

AMIERA NATASYA

@myranatasya7

Such a great learning platform!helps me a lot in mathematics and science.All the tutors were friendly and cute tho(。♡‿♡。) I LOVEEE MCPLUSSS

AMIRUL AKIF BUNYAMIN

@amirulakifbunyamin

Kelas kelas dari MC+ banyak membantu saya dalam pembelajaran terutamanya Math dan English.Apps MC+ sangat mudah digunakan,nak download nota pun senang je dari apps,apps MC+ sangat mesra plusian.Tutor sangat friendly dan selalu memberi nasihat.SAYANG MC+♡´・ᴗ・`♡
(Guna plusian prenuer codeee saya utk dapat 5% discount:621911956e)

AMIRUL AKIF BUNYAMIN

@@amirulakifbunyamin

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our 7 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

7 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

Follow MC Plus on Instagram

[instagram-feed]

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel