fbpx
MCPLUS Latest Program
SEMINAR KEJAR-31

Easy access with our

All-in-one app

MCPLUS Online Class

As seen on:

The BIGGEST Online Tuition in Malaysia with more than 290,688 students and counting.

1,520

CLASSES PER MONTH

2,105

HOURS PER MONTH

89

PROFESSIONAL TUTORS

245

CREWS (Troopers)

185,000

APP DOWNLOAD (APP STORE & GOOGLE PLAY)

ONLINE IS THE FUTURE

The best seat in class is now right in your home

MCPLUS - The Biggest Online Tuition in Malaysia

HOW TO BECOME PLUSIAN

Explore Class Tutors,

Get to know them.

We’re looking for talented and enthusiastic people to become MC PLUS tutors.

MC+ Control Centre

"The heart of the magic"

This is where we broadcast and monitor class, manage server uptime, and plan our next move. Simply put, this is where the magic happens.

What MC+ Control Center will do?

What our Plusian says

banyak perbezaan yg baik berlaku,dari segi semangat,pemikiran,pembelajaran and banyak lagi😍

Plusian-MCCPLUS

hff.iznn

@hff.iznn

One of the big why is because of the friendly and understanding troopers and tutors🥺❤️..The best thing during the class is the tutor don’t want us to be in their world but they’ll be in students’ world🤩and from there they will keep motivate and inspire the PLUSIANS..And,the whole team want us to keep improve day by day😇and they really appreciate every single improvement of us even though it seems to be baby step🥺..To be honest, the thing that made my day will be beloved TrooperGee ‘s ig story updates🤩❤️and having classes & seminars with the tutors🥳❤️.. Even if I felt hectic for the whole day, once enter the class, the mood will be automatically change by the tutors and troopers as they will be there to cheer me up and inspire me🥺❤️.. We are not just a big community but a big family that bonded by a strong mentality and an inspiring circle.. PLUSIAN FOREVER❤️🔥
Plusian-MCCPLUS

gootthey baskar

@gootthey_baskar

Before join Mcplus i malas sangat nak belajar and then after i terserempak Mcplus tiba² i suka sangat study and then banyak sangat improvement btw Thank you so much MCplus sebab you guys lah i dapat ilmu lagi banyak ☺️💓
Plusian-MCCPLUS

aisyahmarissa150910

@aisyahmarissa150910

cuz mcplus byk surprise pstu best la mengajar bende2 yg elok pstu akan usaha apa sahaja yg terbaik untuk plusian. thank you mcplus<3

Faqyhahnadhirah

@sfqyhhnadh

When I have experience of all the subjects for form 3… When I join sir Fathi class.. His teaching skill is very good. I am a student who fails all the subjects..When I join Mcplus suddenly I understand few topics from each subject 😘😘😘❤️❤️❤️❤️💪🏻🌹✨

Plusian-MCCPLUS

Kavesha

@Mcplus

“MCPLUS” first aku dengar macam tempat tuisyen biasa ja tapi lepas kenal lebih sebulan , banyak yang aku belajar dari mcplus. Aku bukan saja dapat tahu teknik belajar yang betul malah hubungan persahabatan pon aku dapat belajar, dulu aku suka fikir kalau berkawan nanti berpisah baik takyah berkawan but NO!!! better berkawan dari lonely , at least you ada kawan nak meluah , mendengar and ada dengan you time you susah. THE BEAUTIFUL OF FRIENDSHIP sangat indah dengan mc+. Bab belajar pulak , of course mantap gila, teknik diorang mengajar lain dari yang cikgu sekolah ajar. tutor guna cara yang senang kita nak ingat contohnya hafal formula guna lagu. untuk student yang minat lagu macam aku memang sesuai la teknik nih. beside that, tutor bagi kita kata-kata semangat bila kita too pressure, ada time kita stress belajar, penat dengan dunia dan semua benda, rasa nak lari jauh ii, time tuh tutor mesti and confirm akan bagi kita motivation. diorang macam tau tau ja kita tengah down. btw MCPLUS, THANK YOU FOR TEACHING ME EVERYTHING I NEED TO KNOW AND MUST KNOW. LOVE YOU TUTORS , TROOPERS AND PLUSIANS.

mcplus selalu ajar kami semua erti jatuh dan terus bangkit,mengajar kami erti kehidupan,mengajar kami bahawa kejayaan itu dtg apabila kita usaha dgn sehabis baik❤️ idk why dlm banyak ii cikgu kt skolah mcplus jugak yg memahami kami 🙂 mcplus sentiasa berikan kami semua kegembiraan, dan kejutan yg yeah 🙂 thank you very much 🙃 terima kasih atas jasa trooper and semua tutor yg bertungkus lumus menghasilkan notes siang dan malam tanpa henti 🙃memberikan ilmu tanpa henti “) saya syg mcplus terima kasih bgi motivation dalam episod ii inspektor plusian saya sngt hargai ❤️terima kasih bgi kami semangat dan kasih syg yg tak pernah henti ❤️ terima kasih bgi kami terhibur semasa belajar terima kasih sbb bgi kelas seminar 20MTA thank youu 🙂 hati saya sedih sbb ni adalah salah satu sekolah yg paling saya sayang sangat dan saya paling takut untuk berpisah 🙂 saya sayang sngt ii 🙂 terima kasih ❤️❤️ MCPLUS always di hati PLUSIAN ❤️ SAYANG SEMUAAA THANKYOUU SO MUCH
waktu lepas je pdpr/normal subscription class mcplus, mesti troopers yg akan teman plusian semua🥺 kami tak pernah bosan dgn mcplus sbb ada troopers yg sgt2 sporting 😍🔥dalam sedih/stress tiba2 boleh gembira🤣 terhibur 😂✨selain tutors, kami syg troopers & of course our big family mcplus😘❤️

nurdinie

@nrdniess22

Bnyak sgt progress sejak belajar dgn mcplus antaranya saya jadi makin berani klau cg bgi soalan terutama sekali math❤️
Plusian-MCCPLUS

mcplus_plusian.05

@mcplus_plusian.05

As an ex mc+ and mct student, I personally find the way mc+ tutors approach their students are amazing. Put all those good results aside, talking about how a student yang Tak minat belajar langsung becomes a student yang jadikan learning as their daily routine. They don’t take the studying as “beban”. Instead, they go with the flow and slowly, their exam results improve a lot from time to time. Cara approach and everything is well organized. Those are the things yg membuatkan belajar di mcplus effective 🥰
Plusian-MCCPLUS

frh.nadiah

@frh.nadiah

Thank you all you lovely people! 🙌 students, troopers, tutors, staff belakang behind the scenes semua ah. Thank you lebiu all berry the much 🥰
Plusian-MCCPLUS

Ariff

@ariffau

i feel more confident bila dah belajar satu satu topic. Feels like one step forward. in fact bila dah faham topic tu feeling nak tolong kawan 📈📈📈. unexplainable feeling. tbh day by day mcplus is like my sec family <3.

Aisyah

@saltyaisyah

DONT SUBSCRIBE YET!

Give us a try first with our

7 DAYS FREE TRIAL

We’re sure you’ll love us!
Chat with our support team to get

7 Days FREE Trial Class

And more FREE classes every week!

*Free classes for subscribers.

FRIDAY & SUNDAY
10.15AM - 11.30AM
FRIDAY & SUNDAY
11.45AM - 12.45PM
SUNDAY
1.30PM - 2.30PM

Become PLUSIAN now and experience the future education.

Click on the button below to learn more on how you can get a special FREE TRIAL class with MC PLUS!

Plusian-MCCPLUS
THE BIGGEST STUDENT COMMUNITY IN MALAYSIA
524
Total PLUSIAN and counting!

Follow MC Plus on Instagram

[instagram-feed]

JOIN MC+?

Let's be part of our great team!

We’re looking for talented and enthusiastic people to become part of the team.

I LOVE MC+

Show your support!

Grab MC PLUS limited-edition merchandise and show your support as part of our great community.

Stay updated with MC PLUS

View 2022 Class Schedule

Complete Class Schedule for Year 2022

Follow on Instagram

Get latest update from MC Plus

Telegram Channel

Joint Class Telegram Channel